Velkommen til

Byskolen i Nakskov

Mette Raahauge Johansen den 07-08-2019
    Kender du en familie som overvejer at flytte til området og som gerne vil vide mere om de folkeskoler og offentlige dagtilbud der er i kommunen? Eller måske kender du nogen som allerede bor her, som skal tage stilling til hvilket dagtilbud eller skole deres barn skal gå i?
    Så er der hjælp at hente på denne nye hjemmeside: www.lollandskoleogdagtilbud.dk
    Spred meget gerne nyheden.
    Mette Raahauge Johansen den 12-08-2019
    Til elever og forældre.
    VIGTIG  Information vedr. skolekort.
    Elever der har skolekort og stadig er berettiget næste skoleår, skal bruge dét samme kort næste år, så
                              husk at gemme kortet

Skolen fornyer perioden på kortet, så det er klar igen til skolestart den 12. august 2019.
    (Man kan hente app'en "Rejsekort Status" i Google Play eller App Store og se gyldighedsdatoer og zoner)

Skifter man skole til kommende 7. klasse og 10. klasse og stadig er berettiget til buskort, men skal have andre zoner, vil I modtage et nyt kort på skolen den første skoledag.
    • Se vedhæftede afstandsregler (benyt afstand.dk
    Til orientering

Der er udviklet en App hvor man kan se gyldighedsdatoer og zoner på skolekort.

Man kan hente app'en "Rejsekort Status" i Google Play eller App Store

Man skal dog have aktiveret den nye periode, for at kunne se det på Appen.

Forældre bedes læse vedhæftede ”oplysning om behandling af personoplysninger

Link til afstandsregler:
    Betina Siegvardsen den 17-06-2019
    Kære forældre
    Det nye forældreintra Aula skulle efter planen starte efter sommerferien, men dette er blevet udskudt til efter efterårsferien i hele landet.
    Det Forældreintra du kender fortsætter derfor efter sommerferien. Dette er vi naturligvis glade for og glæder os til at se det nye Aula til efteråret.
    Jesper Neumann. Distriktssouschef.
  • 27-08-2019